Foto Accident violent în Bună Ziua. Doi copii și un adult au fost transportați la spital

Doi copii de 9 și 10 ani, alături de un adult de 39 de ai au fost transportați la spital în urma unui accident auto violent pe strada Bună Ziua din Municipiul Cluj-Napoca.

O mașină a fost lovită violent în timp ce încerca să iasă din parcarea unui magazin de pe strada Bună Ziua.

„La data de 28 ianuarie, în jurul orei 16.40, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Bună Ziua, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, reiese faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi intenționat să părăsească cu autoturismul parcarea unui supermarket, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani. În urma impactului, autoturismul bărbatului în vârstă de 39 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile. Din eveniment au rezultat 3 victime, respectiv conducătorul auto în vârstă de 39 de ani și 2 minori aflați în autoturismul acestuia. Testările alcoolscopice au avut rezultate negative”, transmite IPJ Cluj”

Pompierii au scos copiii din mașină

„Folosind echipamentele din dotare, pompierii au ajutat să iasă afară dintr-un autoturism un bărbat și un minor. În urma acestui eveniment rutier vor fi transportați la spital doi copii de 9 și 10 ani, precum și un adult de aproximativ 40 de ani. Cu toții sunt conștienți și cooperanți”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza