News alert Foto Accident violent la Cluj. Au rupt un stâlp cu mașina și au ajuns la spital

Accident violent la Cluj. Au rupt un stâlp cu mașina și au ajuns la spital
Accident violent la Cluj
Accident violent la Cluj
Accident violent la Cluj
Accident violent la Cluj

Doi bărbați au fost răniți, dintre care unul grav, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp, între localitățile clujene Luna și Stolna.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Accidentul a avut loc între localitățile Luna și Stolna, în jurul orei 15.30. La fața locului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

"Echipajul SAJ se afla în apropierea evenimentului după gestionarea unui alt caz medical și a acordat primele îngrijiri medicale persoanelor implicate în accident.
Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un autoturism avariat și pasagerii ieșiți din acestea, un stâlp de medie tensiune rupt și care se menținea doar în liniile de curent.
Pompierii au asigurat siguranța persoanelor implicate în accident și a salvatorilor pe timpul operațiunilor desfășurate, au sprjinit acordarea asistenței medicale și asigură zona până la sosirea echipei de intervenție a furnizorului de utilități.
Au fost consultați de echipajele medicale doi bărbați, de circa 35 de ani, dintre care unul a suferit un traumatism cranian sever și al doilea a suferit doar afecțiuni ușoare. Ambii au fost transportați la spital", transmite ISU Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza