Update Video Foto ACCIDENTE în Floreşti. Trafic îngreunat la intrarea în Cluj-Napoca

ACCIDENTE în Floreşti. Trafic îngreunat la intrarea în Cluj-Napoca
ACCIDENTE în Floreşti. Trafic îngreunat la intrarea în Cluj-Napoca
ACCIDENTE în Floreşti. Trafic îngreunat la intrarea în Cluj-Napoca
ACCIDENTE în Floreşti. Trafic îngreunat la intrarea în Cluj-Napoca

În dimineaţa de joi, 10 februarie au avut loc două accidente de circulație în comuna clujeană Florești. La unul dintre accidente a fost implicat şi un autobuz CTP.

Un accident ar fi avut loc pe strada Garibaldi, iar altul în dreptul Unităţii Militare din comuna clujeană. Şoferii au semnalat pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca faptul că traficul spre şi dinspre municipiul Cluj-Napoca s-a desfăşurat cu dificultate în această dimineaţă din cauza accidentelor.

În cazul accidentului în care a fost implicat un autobuz CTP ar fi fost vorba despre un şofer care a lovit din spate mijlocul de transport în comun, a transmis ClujCapitala.ro.

Update clător CTP:
Mulţi clujeni care au aşteptat în staţiile CTP de pe Calea Mănăştur un mijloc de transport în comun au avut parte de o aşteptare îndelungată şi s-au întrebat de ce nu circulă autobuzele. În jurul orei 10, zona de pe Calea Mănăştur încă era aglomerată. Un clujean care aştepta autobuzul 9 a rămas mult şi bine în staţie. Deşi autobuzul 9 nu are legătură cu Floreştiul, intrarea în oraş a fost complet sugrumată o lungă perioadă de timp din cauza accidentelor.

"Neaţa! Ceva accident pe calea Floreşti? Întreb şi eu. O grămadă de autobuze şi maşini blocate în trafic la ora asta ceea ce nu ar putea fi. Eu nu sunt acolo sa văd că am plecat, dar am auzit ambulanțe. Tot am aşteptat autobuzul 9 şi nu ştiam de ce nu mai vine", ne-a scris un clujean la mai bine de o oră de la producerea celui de-al doilea accident din Floreşti. 

Update  IPJ Cluj:
"Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 08.00, pentru a interveni în urma producerii unui eveniment rutier produs pe DN1 E60, în care au fost implicate 3 autovehicule.

O femeie de 37 de ani, din comuna Florești, care ar fi intenționat să pătrundă DN 1E60, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 73 de ani, care se deplasa în direcția localității Gilău.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Cluj-Napoca a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Florești.

Conducătorul auto de 73 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate", a precizat IPJ Cluj joi dimineaţa, la ora 10:40, într-un comunicat de presă. 

Comenteaza