Update Foto Accidente în serie la Cluj! Tamponare pe Oașului. O tânără a rămas încarcerată

Accidente în serie la Cluj! Tamponare pe Oașului. O tânără a rămas încarcerată
Accident pe Oașului. O tânără a rămas încarcerată
Accident pe Oașului. O tânără a rămas încarcerată
Accident pe Oașului. O tânără a rămas încarcerată
Accident pe Oașului. O tânără a rămas încarcerată

O tânără a fost transportată la spital după ce a rămas încarcerată în mașină, în urma unui accident care a avut loc pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

UPDATE: Conform IPJ Cluj, din primele informații, o conducătoare auto în vârstă de 30 de ani, din Satu Mare, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 29 de ani, din comuna Vultureni, județul Cluj.
În urma impactului dintre cele două auto, a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul care se deplasa regulamentar.

_____________________________________

Două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a unui accident produs pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

"Solicitarea a fost primită în jurul orei 15.40, iar pompierii au găsit la locul intervenției două autoturisme avariate și o tânără de 20 de ani rămasă într-unul dintre acestea.

S-a acționat pentru extragerea acesteia din autoturism, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni. Aceasta a fost transportată la spital în stare stabilă", precizează ISU Cluj. La locul accidentului a mai fost consultată încă o femeie, însă nu a fost transportată la spital.

Cinci accidente, soldate cu rănirea unor persoane, au avut loc luni, la Cluj, în doar șapte ore.

Comenteaza