Accidente la indigo, pe Autostrada Transilvania, din cauza unui pneu explodat: patru răniţi

Accidente la indigo, pe Autostrada Transilvania, din cauza unui pneu explodat: patru răniţi
Două accidente de circulaţie, la sfârşit de săptămână, pe Autostrada Transilvania: patru răniţi şi pagube materiale în valoare de 30.000 de lei.

Ghinionul i-a urmărit, la final de săptămână, pe doi şoferi din Cluj: au făcut accident pe Autostrada Transilvania din cauza unor defecţiuni tehnice; le-a explodat pneul stânga- spate. Maşinile au ieşit de pe carosabil şi s-au oprit în parapeţii de pe marginea drumului.

"La data de 26 aprilie, ora 20:03, un bărbat de 39 de ani, din Huedin, în timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada Transilvania, dinspre Cluj-Napoca spre Turda, pe fondul unei defecţiuni tehnice (explozia pneului stânga- spate), a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu parapetul metalic care mărginea sensul său de mers.
Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 49 de ani, din Huedin, pasager în autovehicul şi avarierea autovehiculului. Pagubele materiale au fost estimate la 15.000 de lei", transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Al doilea eveniment rutier a avut loc duminică, 27 aprilie, la ora 14.

"O femeie de 30 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada Transilvania, pe fondul unei explozii la pneul stânga- spate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un parapet care mărginea sensul său de mers.  Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătoarei auto, rănirea uşoară a doi pasageri, un bărbat în vârstă de 29 de ani şi un minor de 3 ani, din Cluj-Napoca şi avarierea unui autovehicul. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 15.000 lei", mai arată oamenii legii.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs accidentele.

 

Comenteaza