Foto Accidentele s-au ţinut în lanţ pe şoselele Clujului astă noapte

Accidentele s-au ţinut în lanţ pe şoselele Clujului astă noapte
Accidentele sau ţinut în lanţ pe şoselele Clujului astă noapte
Accidentele sau ţinut în lanţ pe şoselele Clujului astă noapte
Accidentele sau ţinut în lanţ pe şoselele Clujului astă noapte

În cursul nopții trecute, pe lângă accidentul de pe A3, pompierii ISU Cluj au mai fost solicitați să intervină ca urmare a alor trei accidente rutiere în localităţile Păniceni, Aghireșu Fabrici şi Bucea, arată un comunicat ISU Cluj. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

La ora 00.18 s-a produs un accident rutier localitatea Păniceni. O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism. A fost acordat primul ajutor calificat unui bărbat, de cca 40 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. cesta acuza dureri la membrele inferioare și în zona lombară.

La ora ora 01.40 a avut loc accident rutier şi în localitatea Aghireșu Fabrici. O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, în care pompierii au găsit un bărbat care nu putea să iasă din autoturism. Echipajele au acționat pentru extragerea acestuia, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite. Nu a fost necesar transportul la spital.

La ora 3.20 pompierii au fost solicitaţi la un accident rutier în localitatea Bucea. O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Bucea. Pompierii au găsit un autoturism și un microbuz avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Au fost consultați patru bărbați de către echipajul SMURD fără a fi transportați la spital.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza