Accidentul din Ungaria | Arafat: "Când eşti la volan nu stai nici să dai mesaje, nici să faci live-uri pe Facebook"

Accidentul din Ungaria | Arafat: "Când eşti la volan nu stai nici să dai mesaje, nici să faci live-uri pe Facebook"
| Foto: huff.ro

Şoferul microbuzului implicat în accidentul produs marţi în Ungaria, transmitea live pe Facebook în momentul impactului, potrivit unei înregistrări apărute pe reţelele de socializare.

Raed Arafat, secretar de stat în cadrul MAI, a declarat că activităţile desfăşurate de conducătorii auto pe Facebook, în timpul deplasărilor, pot da naştere unor tragedii cum a fost şi cea din Ungaria.

"O tragedie care a fost cauzată de cineva care nu a fost atent la volan. Când eşti la volan nu stai nici să dai mesaje, nici să faci live-uri pe Facebook, nici nimic. Când eşti la volan răspunzi de viaţa ta şi de viaţa altora. Asta înseamnă că tu conduci maşina şi nu faci nimic altceva", a declarat secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Nouă persoane au murit, marţi seara, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România şi un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria, a comunicat Poliţia din zona Pest. Victimele accidentului din Ungaria se întorceau din Slovenia, unde munceau în agricultură.

Comenteaza