Accidentul mortal de pe Horea. Care este starea celor patru răniți

Accidentul mortal de pe Horea. Care este starea celor patru răniți
| Foto: Facebook Kovacs Zoltan

O persoană și-a pierdut viața și alte patru au fost rănite în urma accidentului produs duminică seara, pe strada Horea, din Cluj-Napoca.

Cele patru persoane care au fost rănite în urma impactului violent dintre cele două mașini, au fost transportate la UPU Cluj-Napoca. Iată care este starea răniților, luni dimineața, potrivit unei informări transmisă de Spitalul Clinic Județean Cluj-Napoca:

Pacient, în vârstă de 47 de ani, șoferul autoturismului care a fost lovit: Diagnostic - STEMI infero-posterior. Luxație sold drept cu fractură perete posterior acetabul drept cu deplasare. TCC. Escoriații mâna dreapta. Escoriații gambe bilateral. Accident rutier. S-a redus luxația de șold și a fost trimis la Institutul Inimii, pentru tratament. După rezolvarea IMA va fi preluat la Clinica de Ortopedie.

Pacientă, în vârstă de 50 de ani, pasager în autoturismul lovit: Diagnostic - Politraumatism prin accident rutier.TCF cu fractură de oase proprii nazale și epistaxis anterior bilateral oprit spontan.Traumatism toracic cu fracturi costale bilateral și arii de contuzie pulmonară bilateral. Fractură cominutiva cu deplasare cap femural stâng și cavitate acetabulară stânga. Fractură ramura ilio-ischio pubiană dreapta. Disjuncție simfiza pubiană. Fractură aripă sacrată bilateral. Fractură platiu tibial extern stâng și femur stâng. Fractură diafiză humerală stânga cu deplasare. În prezent, pacienta se află în Secția Clinică ATI I. Este conștientă, orientată, cu imobilizări ale fracturilor. Se va interveni chirurgical pentru fracturi.

Pacient, în vârstă de 21 de ani, șoferul vinovat de producerea accidentului: Diagnostic - TCC minor grad 0. Escoriații frontale. Contuzie radiocarpiană stângă. Contuzie toracică. Accident rutier. În prezent, se află internat la Clinica de Ortopedie.

Pacient, în vârstă de 28 de ani, pasager în autoturismul condus de șoferul vinovat:  Diagnostic - TCC minor grad 0.Traumatism toracic.Traumatism mâna stângă cu fractură cominutiva metacarp ll.Traumatism picior drept. Fractură haluce drept. În prezent, este internată în Clinica de Ortopedie.

Reamintim că, duminică seara în jurul orei 19:00, pe strada Horea din Cluj-Napoca s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, fiind, ulterior, prins și reținut de polițiști. Detalii AICI.

Comenteaza