Accidentul șocant din Cluj-Napoca ar fi avut loc după o partidă nefericită la jocurile de noroc

Accidentul șocant din Cluj-Napoca ar fi avut loc după o partidă nefericită la jocurile de noroc

Tânărul care a murit duminică dimineaţa în accidentul cumplit de pe Moţilor plecase la drum, supărat după ce ar fi pierdut la jocurile de noroc, potrivit unor martori.

Atunci când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit un autoturism complet avariat, în care se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. 

Bărbatul care a murit după ce a gonit cu 180 de km la oră pe şoseaua din Cluj-Napoca, ar fi plecat în trombă, supărat că pierduse la jocurile de noroc, potrivit unor martori, au transmis stirileprotv.ro. Acesta avea 25 de ani, şi, deşi era absolvent al facultăţii de Drept, surse din presa clujeană spun că ar fi avut probleme cu drogurile în trecut.

„Colega mi-a zis că băiatul a venit aici, a băgat ceva bani, mulți, și a plecat nervos”, a declarat un angajat al unei agenții de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. Polițiștii clujeni anchetează întreaga poveste.

Potrivit martorilor, tânărul circula cu 180 km/h, când a lovit un stâlp, iar mașina la volanul căreia se afla a fost despicată, iar motorul a sărit la câțiva metri distanță.

Clujenii regretă tragedia de duminică, însă atrag atenţia că o combinaţie perfectă precum tinereţea, un BMW, drogurile şi alcoolul pot duce foarte uşor la astfel de tragedii: "Putea fi mult mai rău, să omoare şi nevinovaţi", au atras atenţia unii şoferi pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. 

Comenteaza