Foto Aceeași situație, altă intersecție! Încă o mașină răsturnată, după cea de pe Dorobanților

Aceeași situație, altă intersecție! Încă o mașină răsturnată, după cea de pe Dorobanților
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
accident balcescu
accident balcescu
accident balcescu
accident balcescu

După ce, sâmbătă, o mașină s-a răsturnat pe Calea Dorobanților, duminică situația s-a repetat pe o altă stradă din Cluj-Napoca.

Accidentul de duminică seara a avut loc la intersecția străzilor Constanța cu Bălcescu. Potrivit martorilor, și în acest caz, mașina care s-a răsturnat ar fi cea condusă de șoferul nevinovat. Șoferul care conducea un Volkswagen Polo ar fi ieșit de pe str. Bălcescu fără să acorde prioritate.

"Accident Constanța, colț cu Bălcescu. Mașină răsturnată. Nimeni nu e rănit. Am fost câțiva ce am ajutat la ieșirea celor doi din mașina răsturnată... VW Polo nu a acordat prioritate la ieșirea de pe Bălcescu și a acrosat ușor Pegeout în partea laterală spate, proiectându-l în stâlpișorii de pe trotuar, ce au răsturnat mașina... noroc că nu a fost nimeni pe trotuar", a scris T.M., pe gupul Info Trafic jud. Cluj.

Reamintim că o mașină s-a răsturnat, sâmbătă, pe Calea Dorobanților, după a încercat să evite impactul cu o mașină care i-a tăiat calea. (VEZI Mașină răsturnată pe Dorobanților. Doi dintre pasageri erau copii)

 

Comenteaza