Acoperişul unei case din Floreşti, cuprins de flăcări. Cum s-a încheiat seria incendiilor din weekend

Acoperişul unei case din Floreşti, cuprins de flăcări. Cum s-a încheiat seria incendiilor din weekend

Pompierii clujeni au fost solicitaţi, duminică seara, la stingerea unui incendiu care a cuprins acoperişul unei case din Floreşti.

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, în jurul orei 23:00, la acoperişul unei case situate pe strada Barbu Lăutaru din localitatea clujeană Floreşti.

Potrivit ISU Cluj, flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor. Au fost afectați 16mp din acoperișul unei locuințe improvizate. Nu au fost persoane rănite. Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit de la o defecțiune la hornul sobei de încălzire.

Acesta a fost cel de-al patrulea incendiu semnalat, în weekend, de pompierii clujeni.

Incendii în serie, în weekend

În noaptea dinspre vineri spre sâmbătă, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere și o platformă de intervenții la înălțime la stingerea unui incendiu care a cuprins o cameră de hotel, pe strada Samuil Micu, din Cluj-Napoca. VEZI Incediu la un hotel din centrul Clujului

Un alt incendiu, izbucnit tot sâmbătă, a cuprins acoperișul unei case din localitatea Moriști, comuna Cojocna. Cercetările pompierilor arată că incendiul a pornit de la focul lăsat nesupravegheat în afumătoarea lipită de bucătăria de vară. VEZI Incendiu la o locuință din Cluj. Acoperișul a fost cuprins de flăcări.

Duminică, un fânar care a luat foc în localitatea Valea Florilor din comuna Ploscoș le-a dat bătăi de cap pompierilor. Două autospeciale au intervenit, timp de șase ore, pentru stingere.  VEZI Incendiu masiv în Valea Florilor. Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de șase ore

Comenteaza