Acțiune de ecologizare a două drumuri turistice din Cluj. Când și unde se desfășoară

Acțiune de ecologizare a două drumuri turistice din Cluj. Când și unde se desfășoară
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj va derula marți, 27 aprilie, de la ora 10.00, împreună cu Primăria comunei Gilău, o acțiune de ecologizare pe drumurile județene 107P și 107N.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, aceasta se va concentra pe zona celor două baraje și a lacului de acumulare Tarnița, respectiv pe sectorul de drum Gilău-Măguri-Răcătău.

„E o acțiune la care toți clujenii iubitori ai muntelui și ai naturii sunt invitați să se alăture. Am considerat că e extrem de potrivit acum, în preambulul acestor câteva zile libere, de sărbătoare, în care clujenii vor ieși în natură, să contribuim la ecologizarea a două dintre cele mai importante drumuri și zone turistice din județ”, a afirmat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

La această activitate Consiliul Județean Cluj va participa prin intermediul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Cluj care va asigura logistica necesară pentru desfășurarea în condiții optime a acțiunii: angajați, mijloace auto, mănuși de protecție, saci, etc. Punctul de întâlnire a organizatorilor cu toți cei interesați să se alăture acțiunii este barajul de la Gilău, la ora 10.00.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza