Actorul Alexandru Arşinel era să fie înşelat cu 15.000 de lei de un clujean

Actorul Alexandru Arşinel era să fie înşelat cu 15.000 de lei de un clujean
Alexandru Arşinel a primit un telefon din partea unui necunoscut, care i-a spus că fiul său a fost implicat într-un accident. Acesta i-a cerut actorului să depună 15.000 de lei în contul unei bănci clujene, dar Arşinel şi-a dat seama la timp că este vorba de o escrocherie.

"Am primit un telefon pe fix cum ca baiatul meu cel mare a facut un accindent in Militari. Ar fi fost doua victime, iar pentru a nu depune plangere la politie mi s-a spus sa pun 15.000 de lei intr-un cont bancar. Eu i-am zis ca sunt de acord. Nevasta mea a raspuns, s-a ingalbenit si i s-a facut rau. Am luat telefonul si am auzit un glas de copil care plangea. Atunci am auzit un glas si mi-au spus sa trimit 15.000 de RON intr-un cont din Cluj", a povestit actorul în cadrul emisiunii Happy Hour.

Mai mult, actorul spune ca si-a dat seama ca este ceva in neregula in momentul in care l-a intrebat pe cel de la telefon, care se dadea drept fiul lui, cum i se spune in casa: "L-am intrebat cum mi se spune mie acasa si atunci s-a inchis telefonul.", a mai spus Alexandru Arşinel.

Alexandru Arşinel a depus plângere la Poliţie.

În luna martie, o femeie din Turda a fost înşelată prin aceeaşi metodă cu 2.700 de euro.

Etichete
Comenteaza