Acuzați de lăcomie. Organizatorii Electric Castle au fost taxați de oameni în comentarii după dezastrul organizatoric de aseară: „Erați cool, acum dați semne de Antol”

Acuzați de lăcomie. Organizatorii Electric Castle au fost taxați de oameni în comentarii după dezastrul organizatoric de aseară: „Erați cool, acum dați semne de Antol”
| Foto: Facebook - Dragos Vana

După ce au postat un mesaj pe pagina oficială a festivalului, ca reacție asupra cozilor infernale de ieri seară, organizatorii Electric Castle au s-au trezit cu un val de comentarii unde internauții care au participat la festival ieri seară își exprimă dezamăgirea față de proasta organizare. 

Ieri seară au fost cozi infernale la plecarea spre casă după cea de a treia zi de festival, iar mai apoi, organizatorii Electric Castle au postat un mesaj pe Facebook, însă nu au scăpat fără a fi taxați în comentarii de oameni.

„Ați dezamăgit pe toată lumea aseară, și nici măcar nu vă cereți scuze, și dați vina pe noi că am stat în haos la coadă timp de 4 ore, de parcă am fi avut alte soluții, toate astea pentru că nu ați anticipat asta”, a comentat Raluca Bondane la postarea celor de la Electric Castle.

„... Cozile interminabile de aseară la toalete care nu funcționează, nu se poate așa ceva, cum să nu poți asigura nevoi de bază? Am stat la coadă de la 3 dimineața și am ajuns la Cluj la 7, cu trenul.”, a comentrat și Katarzyna.

„Erați foarte cool, dar dați semne de Antol. Poate vă reveniți”, a comentat și Doru Șupeală.

După ce s-a scos regula biletelor cu prioritate, totuși a exista o lacună de comunicare în echipa EC, deoarece cei care se ocupă cu îmbarcarea la punctul de plecare de la Iulius Mall, nu știau acest aspect.

„Ar fi bine să va anunțați și angajatii/voluntarii. La Iulius Mall nici nu știau că nu mai există priority și că au văzut doar aceasta postare și nu știu ce trebuie să facă. Apoi, de ce nu introduceți și opțiunea de două persoane pe un bilet priority, pe lângă cea de refund?”, a scris Matei Stoian pe Facebook.

Acuzați de lăcomie

„Ok, am plătit pentru bilete cu prioritate, acum ce facem cu biletele de 40 de lei”, întreabă Diana Alexandra în comentarii.

Cosmin Bondane a răspiuns ironic și i-a acuzat pe organizatori de lăcomie.

„Se numește donație. Sau țeapă”

Totuși, organizatorii oferă opțiuni celor cu bilete de acest fel. Le pot schimba pe credit pe brățară sau refund după festival.

Multe persoane sugerează ca un bilet cu prioritate să poată fi folosti acum pe post de două normale, deoarece atât a și costat.

 

Comenteaza