Acuzaţie de abuz sexual la şcoală VIDEO

Acuzaţie de abuz sexual la şcoală VIDEO
Un elev din clasa a 6-a de la Liceul Anghel Saligny din Cluj-Napoca se plânge că a fost agresat sexual de câţiva colegi de clasă. Tatăl băiatului a povestit că acesta refuză să mai meargă la şcoală după ce patru colegi ar fi incercat sa il agreseze sexual. Inspectoratul Şcolar Judeţean a desemnat o comisie de anchetă care va verifica ce s-a întâmplat şi va lua măsurile care se impun.

Tatăl elevului spune că acesta a fost transferat recent la Liceul Tehnic Anghel Saligny, iar după aceea au început problemele.

"După două-trei săptămâni au început bătăile, să îi ceară bani şi sanwich-uri. Acum l-au ţinut patru copii în vestiar şi au încercat să-i pună p... pe faţă şi în gură. Am vorbit cu directorul, cu dirigintele şi cu părinţii copiilor. M-a revoltat că au spus că a fost o joacă de copii. Copilul meu nu mai vrea să meargă la şcoală, îi e frică şi ruşine", a povestit tatăl băiatului pentru citynews.ro.

Directorul liceului, Mariana Tanţău, nu a dorit să stea de vorbă cu reporterii Realitatea TV. Aceasta a fost chemată de urgenţă la Insepctoratul Şcolar Judeţean pentru a da explicaţii.

"Noi ne-am autosesizat şi am numit prin decizia inspectorului general o comisie de control ca sa vedem exact situatia. De ce spun autosesizat? pentru ca nu exista deocamdata o reclamatie scrisa nici din partea parintilor au altcuiva. Noi insa vazand ce se presupune acolo am numit comisie", a precizat şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus.

Raportul comisiei inspectoratului va fi prezentat săptămâna viitoare.

Reporter: Alin GOLBAN

Imagine: Florin DAN

 

Comenteaza