Adolescent de 17 ani din Dej, snopit în bătaie de mai multe persoane. Minorul a ajuns la spital

Adolescent de 17 ani din Dej, snopit în bătaie de mai multe persoane. Minorul a ajuns la spital
| Foto: Arhivă

Un băiat de 17 ani din municipiul Dej a fost bătut crunt de către mai mulți indivizi în localitatea Aluniș. Tânărul a fost ulterior transportat cu SMURD-ul la spital.

Polițiștii din Gherla au fost sesizați, în data de 17 septembrie, prin apel la 112, despre faptul că la data de 16 septembrie, în jurul orelor 22-23, un tânăr de 17 ani din municipiul Dej ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane, în timp ce se afla în localitatea Aluniș, ca urmare unui conflict spontan.

“În baza sesizării, polițiștii au demarat verificări. A reieșit faptul că în centrul localității Aluniș, în urma unui conflict spontan, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 17 ani, căruia i-au produs leziuni fizice, fapt pentru care a fost transportat ulterior la spital la Gherla de un echipaj SMURD”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet, în vederea acordării numărului unic. 

Comenteaza