Adolescentul dat dispărut dintr-un centru de plasament din Cluj a fost găsit după aproape o lună. Unde era

Adolescentul dat dispărut dintr-un centru de plasament din Cluj a fost găsit după aproape o lună. Unde era

Tânărul de 15 ani, din Republica Moldova, era căutat după ce a plecat dintr-un centru de plasament din municipiul Cluj-Napoca.

Băiatul a fost dat dispărut în 24 septembrie, după ce a plecat dintr-un centru de plasament din Cluj și a fost găsit ieri, 17 octombrie, în judeţul Mehedinţi.

”La data de 17 octombrie a.c., ora 00.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipilui Drobeta-Turnu Severin au procedat la identificarea unui minor, care se afla în sensul giratoriu situat la intersecţia dintre Centura Ocolitoare a Municipiului Drobeta-Turnu Severin şi strada I.C. Brătianu. În urma discuţiilor purtate cu tânărul de 15 ani, din Republica Moldova, a reieşit faptul că acesta a fugit dintr-un centru, din municipiul Cluj-Napoca”, transmite IPJ Mehedinţi.
 
În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că băiatul a fost dat dispărut de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, în 24 septembrie, acesta părăsind voluntar un centru de plasament din Cluj-Napoca, de pe strada General Eremia Grigorescu.
 
”Minorul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, unde s-a stabilit că nu a fost victima niciunei infracţiuni şi nu a comis nicio infracţiune, urmând să fie internat într-un centru de plasament”, precizează IPJ Mehedinţi.

Comenteaza