Adolescentul din Cluj care a înjunghiat în gât o femeie e acelaşi care s-a filmat în februarie în timp ce tortura şi ucidea o pisică

Adolescentul din Cluj care a înjunghiat în gât o femeie e acelaşi care s-a filmat în februarie în timp ce tortura şi ucidea o pisică

Un adolescent din Cluj a fost supus unei expertize psihiatrice în luna februarie după ce a schingiuit și a ucis o pisică pe care o adoptase de puţin timp. Acesta şi-a filmat fapta de cruzime extremă. Acum, acelaşi tânăr, a înjunghiat o femeie în gât într-un magazin.

Cazul de cruzime extremă asupra animalelor din Cluj-Napoca a îngrozit opinia publică, mai ales că cel care a comis faptele de tortură este nimeni altul decât fiul unui conferenţiar universitar şi angajat al Institutului de Medicină Legală din Cluj-Napoca. Tânărul a fost supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă are discernământ, după ce a nenorocit și apoi a ucis o pisică pe care o adoptase de curând.

Reprezentantul unei Asociații de animale a atras atenţia la vremea respectivă că cei care sunt violenţi cu animalele vor ajunge la acte de violenţă în societate în cele din urmă. "Materialul video prezenta explicit schingiuirea și omorârea unei pisici (...) Am încurajat persoana de la care provenea mesajul să meargă la secția de poliție. Violența asupra animalelor este precursorul violenței în societate”, a declarat reprezentantul unei Asociații de animale în luna februarie. 

Ulterior IPJ Cluj a transmis într-un comunicat că în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, dosar care urma să fie soluţionat de procurorii Parchetului de pe lângă judecătoria Cluj-Napoca. 

Comunicatul preciza, că în cauză a fost solicitată expertiza medico-legală psihiatrică în vederea stabilirii discernământului în momentul săvârşirii faptei. Totuşi, la o zi după actul de cruzime asupra puiului de animal a apărut o a doua sesizare la poliţie: o femeie din Mănăştur a fost lovită cu o cărămidă în zona capului de către un tănăr. Informaţiile clujust.ro arată că e vorba de aceelaşi adolescent. 

Acum minorul recidivist se pregăteşte de al treilea contact cu legea penală după ce aproape a omorât o femeie în magazinul Profi de pe strada Dunării din Cluj-Napoca. Sâmbătă poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de un tânăr cu un obiect tăietor-înţepător, într-o societate comercială din municipiu.  

Citeşte şi: O femeie a fost înjunghiată de un adolescent într-un magazin din Cluj-Napoca

Citeşte şi: Adolescentul din Cluj, care ce s-a filmat când tortura și omora un pui de pisică, dat pe mâna poliției de propriul tată

Citeşte şi: CRUZIME EXTREMĂ: Un adolescent din Cluj s-a filmat în timp ce a ucis o pisică abia adoptată. Ce a făcut cu filmarea?

Comenteaza