Adrian Naidin, spitalizat după ce a căzut de la etaj

Adrian Naidin, spitalizat după ce a căzut de la etaj
Violoncelistul clujean a ajuns miercuri la Spitalul Elias, cu politraumatisme după ce a căzut de la etajul întâi al vilei în care locuiește.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei acțiuni a polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București ce îl viza pe proprietarul imobilului, relatează agerpres.ro.

"Prieteni, concertul din data de 10 octombrie se amana. Ma aflu la spital din cauza incompetentei unor politisti. In aceasta dimineata, o patrula de interventie mascata a politiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din pacate, oamenii legii au gresit usa si au crezut ca usa de acces in apartamantul meu da catre un rai al drogatilor, deci au spart-o si au intrat peste mine. Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezand ca au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj . Am fost transportat la spitalul Elias de urgenta si o echipa de medici se ocupa in clipa de fata de fracturile mele.", a scris Adrian Naidin pe pagina Facebook.

Incidentul a fost confirmat și de Inspectoratul General al Poliției Române, care, într-o informare transmisă miercuri, arată că în timpul unei acțiuni a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorilor DIICOT, pe linia traficului de droguri de risc, "o persoană aflată într-o altă cameră, de la etajul 1 al imobilului percheziționat, conform mandatului emis de instanța de judecată, a sărit pe geam".

În urma perchezițiilor, au fost găsite, în locuința principalului suspect - proprietarul clădirii, aproximativ 500 de grame de canabis, 5 grame de cocaină și o instalație completă pentru cultură indoor de canabis.

 

 

Comenteaza