Aflat în arest la domiciliu, a violat şi sechestrat o femeie VIDEO

Aflat în arest la domiciliu, a violat şi sechestrat o femeie VIDEO
Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, după ce, aflat în arest la domiciliu, a comis patru infracţiuni.

În vârstă de 30 de ani, acesta este acuzat de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi conducerea unui autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere.

"În fapt, la data de 27 ianuarie, o minoră de 15 ani din Dej s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Dej şi a sesizat că a fost victima infracţiunii de viol. Aceasta a relatat că, la data de 26.01.2015, în timp ce se îndrepta spre casă, un autoturism ar fi oprit în dreptul ei, iar conducătorul auto, pe care nu îl cunoştea, ar fi abordat-o", au precizat poliţiştii.

Victima s-ar fi urcat în autoturismul bărbatului, care ar fi dus-o în localitatea Mica, unde ar fi întreţinut un raport sexual împotriva voinţei sale. De asemenea, bărbatul în cauză ar fi condus în noapte de 26 spre 27 ianuarie fără permis un autoturism neînmatriculat.

Originar din Dej, bărbatul se afla în arest la domiciliu încă din luna august a anului trecut, după ce fusese oprit în trafic în Piaţa Bobâlna, în contextul în care a fost la un pas să lovească o autospecială de poliţie, informează dejeanul.ro.

La momentul respectiv, a refuzat să sufle în aparatul etilotest şi să prezinte documentele,a stfel că poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior s-a lut măsura arestului la domiciliu.

Acum, bărbatul va fi adus din nou în faţa judecătorilor, de data asta cu propunerea de arestare preventivă.

Comenteaza