Agenda de weekend 4 - 5 mai. Ce poți face la Cluj

Agenda de weekend  4 - 5 mai. Ce poți face la Cluj

Concursul Internațional Jazz in the Park, concert Coma sau Jonathan Bree sau improvizaţie cu trupa Improbabilii se numără printre evenimentele care îi așteaptă în weekend pe clujeni.

Jazz In the Park - international competition

Vineri, 20:00 - Sâmbătă, 23:00

În 3-5 mai, la Cluj-Napoca se desfășoară a cincea ediție a Concursului Internațional Jazz in the Park. So, dacă te întrebai cum să-ți petreci weekendul prelungit, ia-ți prietenii și hai cu ei în Iulius Parc. În plus, sâmbătă seara, în SubForm concertează trupele din secțiunea de club. Mai multe detalii AICI.

Live / Improvshow cu Improbabilii

Sâmbătă, 20:00 - 22:00

Sâmbătă, Improbabilii vă invită la un spectacol de teatru de improvizație, unde sugestiile publicului se îmbină în scene și povești, precum sărbătorile într-un weekend prelungit.

Craft Tranzition Party

Sâmbătă, 15:00-23:00

Pe 4 mai, la Tranzit House, la a doua ediție Craft Tranzition Party, cu bere artizanală, muzică și atmosferă plăcută. Vor fi prezenţi Hophead Brewing, Kutuma si Harvester Cider, la această ediție va participa şi Berăria Klausen Burger, precum și o berărie surpriză. Intrarea este liberă!

All Weekend Karaoke Party

Vineri, 22:00 - Duminică, 06:00

Karaoke în Spaţiu înseamnă prieteni, distracţie şi multă muzică. Nu lipsesc nici premiile şi surprizele, vineri şi sâmbătă, Piaţa Unirii 21.

Jonathan Bree at /FORM SPACE

Sâmbătă, 21:00

Artistul neozeelandez Jonathan Bree, cunoscut pentru apariţiile scenice inedite şi pentru stilul muzical aflat la graniţa dintre indie şi art pop, va concerta pe 4 mai, la Form Space. Jonathan Bree a compus şi a produs patru albume pentru The Brunettes, de-a lungul celor zece ani de existenţă a formaţiei, destrămată în 2010.

Comenteaza