Agresiune gratuită: persoane rupte în bătaie de doi străini

Agresiune gratuită: persoane rupte în bătaie de doi străini
O femeie a ajuns la spital după ce a fost ruptă în bătaie, împreună cu partenerul său, din senin, în drum spre maşină.

Evenimentul s-a produs în seara zilei de luni, în jurul orei 19:00, în faţa unui local public din comuna Călăţele. Ajunşi la locul incidentului, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Călăţele au costatat că două persoane au fost agresate fizic de către doi necunoscuţi.

"Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că o femeie şi un bărbat, care au părăsit incinta unui local public din Călăţele, în timp ce se deplasau spre autoturism, au fost agresaţi cu obiecte contondente (sticle), de către doi bărbaţi pe care nu îi cunoşteau. După comiterea faptei, cei doi au fugit de la faţa locului, iar femeia a fost transportată la unitatea medicală din oraşul Huedin pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate", a transmis, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Agresorii, doi bărbaţi, de 27, respectiv 35 de ani, din localităţile Râşca şi Dealu Negru, au fost ulterior identificaţi de poliţişti, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de "lovire sau alte violenţe".

 

Comenteaza