Ahtiaţi după viteză: au făcut "liniuţe", acum riscă închisoarea

Ahtiaţi după viteză: au făcut
Doi conducători auto care ar fi participat la o întrecere neautorizată pe drumurile din judeţ sunt cercetaţi pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că vitezomanii, doi tineri de 18 şi de 23 de ani din Gherla, ar fi participat în data de 10 aprilie, între orele 03:30 şi 04:00, la o întrecere neautorizată pe raza municipiului Gherla.

Ei ar fi circulat cu viteză excesivă, în paralel, pe traseul strada 1 Decembrie 1918 - Piaţa Libertăţii - strada Bobâlna, unul dintre ei pe sensul opus de deplasare, punând astfel în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

Poliţiştii gherleni s-au sesizat din oficiu şi efectuează faţă de cei doi cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, faptă prevăzută de art. 339, alin. 2, Cod penal.

Conform alineatului menţionat, participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

 

Comenteaza