Alcool și scandal, la Cluj. Un polițist a fost atacat și amenințat

Alcool și scandal, la Cluj. Un polițist a fost atacat și amenințat
| Foto: Arhiva

Doi bărbați au ajuns în arest după un scandal iscat, sâmbătă, în localitatea clujeană Cămărașu, la care au intervenit jandarmi și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

La data de 27 octombrie 2019, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore doi bărbați din Cămărașu, pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Potrivit polițiștilor, sâmbătă, în jurul orei 19:30, patrula intercomunală din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida a intervenit în Cămărașu, pentru aplanarea unui conflict iscat între mai multe persoane.

"La fața locului, în locul denumit popular Valea Năoiului, erau mai multe persoane adunate după ce un bărbat din zonă, aflat sub influența alcoolului, a căzut dintr-o căruță. Persoanele de la fața locului erau agitate și agresive verbal, context în care polițiștii au intervenit și i-au identificat pe cei care au provocat scandalul, stabilind că este vorba despre doi bărbați de 34 și 36 de ani, din Cămărașu. Pentru a preveni degenerarea situației, la fața locului au intervenit și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi", precizează IPJ Cluj.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri, iar ulterior au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de Codul penal. De asemenea, față de unul dintre aceștia au fost extinse cercetările cu privire la fapta de ultraj, întrucât la momentul intervenției unul dintre polițiști ar fi fost îmbrâncit și amenințat cu acte de violență.

Cercetările sunt continuate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza