Alcoolul şi şofatul, combinaţie nepotrivită: băut la volan, un tânăr a distrus o maşină în centrul Clujului

Alcoolul şi şofatul, combinaţie nepotrivită: băut la volan, un tânăr a distrus o maşină în centrul Clujului
Un tânăr a fost reţinut marţi pentru 24 de ore după ce, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a distrus o maşină parcată pe una din principalele artere de circulaţie ale oraşului.

Şoferul, un hunedorean de 21 ani, este cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

"În fapt, la data de 31 august, pe fondul consumului de alcool, tânărul a provocat un accident rutier soldat cu rănirea sa ușoară și avarierea a două autovehicule, pe Calea Moților din Cluj-Napoca", au precizat poliţiştii. 

Mai precis, în jurul orei 04:00, în timp ce se deplasa cu viteză excesivă pe Calea Moților, înspre zona centrală, a pierdut controlul direcției de deplasare întrând în coliziune cu un autoturism parcat.

"În urma probatoriului administrat, faţă de cel în cauză a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fiind luată măsura reţinerii acestuia pentru 24 ore", au mai specificat oamenii legii.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza