News alert Update Alertă la Poliția Română! „Luptătorii ucraineni vor să arunce în aer un spital din Transilvania” / Spitalul ar fi din Cluj

Alertă la Poliția Română! „Luptătorii ucraineni vor să arunce în aer un spital din Transilvania” / Spitalul ar fi din Cluj
| Foto: romanialibera.ro

Conducerea Poliţiei Române a dezvăluit faptul că pe adresa de e-mail a instituţiei au fost trimise mai multe mesaje prin care se anunţă că luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania. Din primele informații, se pare că spitalul vizat ar fi din județul Cluj.

UPDATE: „La data de 29.06.2022, o persoană a transmis de pe o adresă de e-mail mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conținut:

Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic.

Poliția Română și SRI au demarat verificări specifice.

Precizăm că nu au fost identificate elemente care să aducă atingere siguranței naționale.

În urma acestor verificări, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, se continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Polițiștii efectuează verificări, în cadrul dosarului penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit IGPR, pe adresa de e-mail a Poliţiei Române, la data de 29.06.2022, o persoană a transmis mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conţinut: „Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania şi să omoare un medic”.

Poliţia Română şi SRI au demarat verificări specifice, au precizat cei de la IGPR.

Din primele verificări ale Poliției și SRI a reieșit că spitalul care ar fi vizat de autorul mesajului de amenințare se află în județul Cluj, scrie g4media.ro.

Comenteaza