Aleşii clujeni care şi-au împărţit pumni din „dragoste” pentru o idee

Aleşii clujeni care şi-au împărţit pumni din „dragoste” pentru o idee
Actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Ioan Oleleu (PSD - foto 1) şi fostul vicepreşedinte Alexandru Coroian (PDL - foto 2) s-au luat la bătaie, la propriu, ieri seară, după o ce au participat la emisiunea unui post local de televiziune.

Sursele ZIUA de CLUJ spun că aceştia şi-au împărţit pumni fără rezerve chiar pe holurile televiziunii, în ciuda intervenţiilor celui de-al treilea invitat, consilierul judeţean Ioan Petran (PNL), şi ale moderatorului, jurnalistul Raul Chiş.

Subiectul care i-a stârnit pe cei doi reprezentanţi ai administraţiei clujene se referea la acel proiect foarte utilizat în campania electorală de către ambele tabere politice, care continuă să rămână la stadiul de simplă idee: Spitalul Regional de Urgenţă.

Spre finele emisiunii, Oleleu şi Coroian au început să se încrunte, gesticulând şi aruncând unul spre celălalt cu acuze de tot felul. După emisiune aceştia au avansat, trecând la injurii, pentru ca apoi să-şi scoată hainele şi să înceapă să îşi care la pumni, fără număr. Sursele ZIUA de CLUJ spun că Oleleu şi Coroian au fost greu de oprit.

UPDATE: Contactat telefonic, Alexandru Coroian, a negat că s-ar fi ajuns la bătaie. Acesta a spus că a existat într-adevăr o discuţie contradictorie, inclusiv după emisiune, dar că nu s-a atins de Oleleu. "Doamne fereşte, chiar nu a fost vorba de o bătaie!", a spus Coroian. 

Oleleu nu a putut fi contactat până în acest moment. Petran, unul dintre martorii incidentului, a declarat că nu poate să comenteze ceea ce s-a întâmplat acolo. "Îmi este imposibil să vă spun eu cum au stat lucrurile. Chiar nu pot să comentez situaţia în care am fost pus. Mai mult n-am ce să spun", a precizat Petran.

Etichete
Comenteaza