Alt episod din telenovela Wizz Air: Zborul Cluj-Lyon și retur, ANULAT

Alt episod din telenovela Wizz Air: Zborul Cluj-Lyon și retur, ANULAT
| Foto: https://www.wall-street.ro

Wizz Air le-a stricat multor români vacanțele în ultimele luni. Compania aeriană are nenumărate probleme cu privire la zborurile din România: întârzieri mari, curse anulate și vânzarea mai multor bilete decât locuri disponibile.

Wizz Air a fost reclamată, sâmbătă, 5 august 2023, de România, prin Ministerul Transporturilor, la Agenţia Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei, respectiv la instituţia care a oferit licenţa companiei aeriene. 

"Am cerut de urgenţă conducerii Wizz Air un plan de măsuri concrete prin care să reducă numărul de curse anulate din motive tehnice", a notat Mîndrescu.

Însă în ziua în care secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Bogdan Mândrescu, făcea acest anunț, compania maghiară Wizz Air a lăsat sute de români pe aeroport.

Așa că și în timpul festivalului Untold de la Cluj-Napoca clienții Wizz Air au fost păcăliți. Este vorba despre cursa Cluj-Lyon (decolare la ora 18:25) și Lyon-Cluj (aterizare ora 0:10) care a fost anulat.

Drept urmare, sute de pasageri au rămas cu "ochii-n soare" atât pe Aeroportul Internațional din Cluj, cât și pe Aeroportul francez din Lyon, transmite stiridiaspora.ro.

Citește și: Wizz Air le strică și în august vacanțele românilor. REDUCE numărul de zboruri

Comenteaza