Altfel de distracţie de Centenar la Cluj. Şase tineri, prinşi cu droguri de către poliţişti

Altfel de distracţie de Centenar la Cluj. Şase tineri, prinşi cu droguri de către poliţişti

Pe parcursul minivacanţei de 1 Decembrie, poliţiştii din Cluj-Napoca au depistat mai mulţi tineri care aveau asupra lor droguri. 

La data de 2 decembrie 2018, polițiștii au ridicat 11 pliculețe droguri, în urma controlului unui autoturism staționat pe strada Răsăritului, din Cluj-Napoca. În autoturism se aflau doi tineri, de 24 și 25 de ani, din Cluj-Napoca.

De asemenea, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2018, oamenii legii au mai identificat 4 tineri care aveau asupra lor droguri. "Vineri seara, poliţiştii au depistat, pe strada Anton Pann, un tânăr, de 22 de ani, din Baia Mare, cu un comportament suspect, motiv pentru care a fost supus controlului corporal. În urma controlului, asupra tânărului au fost găsite 6 pliculețe cu o substanță vegetală, susceptibilă a fi interzisă", transmite IPJ Cluj.

Nu în ultimul rând, sâmbătă, 1 decembrie 2018, în jurul orei 14:45, polițiștii au identificat doi bărbați, din Aghireșu și Cluj-Napoca, tot pe strada Anton Pann, din municipiul Cluj-Napoca, care aveau asupra lor trei pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise, iar duminică, 2 decembrie, în jurul orei 20:45, polițiștii au depistat un tânăr, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care prezenta un comportament suspect pe strada București. În urma controlului corporal, a fost gasit un pachețel din folie de aluminiu, cu o substanță vegetală susceptibilă a fi interzisă", mai arată reprezentanţii IPJ Cluj. 

Pliculețele au fost ridicate, sigilate și înaintate structurilor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Comenteaza