Ambasadorul Germaniei, în vizită la Cluj. Ce a discutat cu oficialitățile locale

Ambasadorul Germaniei, în vizită la Cluj. Ce a discutat cu oficialitățile locale
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vákár István, a participat marți, alături de Emil Boc și prefectul Tasnádi István-Szilárd, la o întrevedere cu Excelența Sa, Peer Gebauer, Ambasador Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Federale Germania în România.

Oficialul străin a fost însoțit de doamna Sonja Gebauer, şefa secţiei cultură, educație şi minoritate germană a Ambasadei. În cadrul întâlnirii, desfășurată la sediul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, vicepreședintele forului administrativ județean a prezentat oportunitățile oferite de Parcurile Industriale administrate de Consiliul Județean prin intermediul Tetarom S.A., fiind evidențiate facilitățile pe care acestea le oferă agenților economici.

Vákár István a subliniat faptul că există o puternică comunitate de oameni de afaceri germani în Parcul Tetarom III din Jucu, poate fi numită chiar un mic orășel german, în jurul pilonului principal, compania Bosch și colaboratorii acestuia.

De asemenea, domnul vicepreședinte a oferit informații despre potențialul economic al județului Cluj, precum și despre posibilitățile de investiții în zonă.

Cu această ocazie, Excelența Sa, domnul Peer Gebauer, a efectuat prima sa vizită oficială de lucru la Cluj-Napoca.

Comenteaza