Amendă uriaşă pentru un magazin ce comercializa haine contrafăcute

Amendă uriaşă pentru un magazin ce comercializa haine contrafăcute
În urma unei acţiuni a poliţiştilor clujeni, au fost confiscate mai multe articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute, expuse spre vânzare într-un magazin din Cluj-Napoca.

În cadrul acţiunii organizată pentru combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării articolelor şi produselor textile şi încălţăminte, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, Serviciul de Investigare a Fraudelor, au efectuat o verificare la o societate comercială din municipiul Cluj-Napoca, care are ca şi principal obiect de activitate comerţul cu amănuntul al textilelor în magazine specializate.

"Poliţiştii au constatat că reprezentantul legal al societăţii, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a expus spre vânzare în incinta magazinului articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte care prezentau caracteristicile unor produse contrafăcute ale unor mărci înregistrate, fără a putea prezenta documente justificative de provenienţă", a precizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj.

Marfa identificată, în valoare de 13.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului urmează a fi stabilit de către reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

În acest caz poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi punerea în circulaţie a produselor contrafăcute.

Comenteaza