Amendă usturătoare - peste 5.000 euro - pentru un taximetrist din Cluj-Napoca. VEZI motivul

Amendă usturătoare - peste 5.000 euro - pentru un taximetrist din Cluj-Napoca. VEZI motivul
| Foto: Arhivă

Un taximetrist din Cluj-Napoca a fost prins de polițiști în timp ce folosea un certificat de atestare a pregătirii profesionale expirat de ani de zile. 

„În cursul săptămânii trecute, în urma acțiunilor de control în ceea ce privește activitatea de taximetrie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție comercială au depistat un șofer, D.V., administrator a două societăți comerciale, care efectua activitate de taximetrie cu două autovehicule taxi, în baza unui certificat de atestare a pregătirii profesionale având valabilitatea depășită din anul 2019. De asemenea, una din cele două autorizații taxi nu era valabilă, fiind emisă pentru un alt autovehicul față de cel utilizat.

Având în vedere neregulile constatate, societățile comerciale în cauză au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 38/2003, actualizată, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, amenzile aplicate fiind în valoare de 27.000 lei, urmând ca autorizațiile taxi respective să fie retrase, în conformitate cu prevederile aceluiași act normativ”, a transmis Primăria Cluj-Napoca.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza