Amenzi pentru maşinile de mare tonaj care circulă de astăzi prin Cluj fără autorizaţie VIDEO

Amenzi pentru maşinile de mare tonaj care circulă de astăzi prin Cluj fără autorizaţie VIDEO
Maşinile de mare tonaj care intră în Cluj-Napoca fără autorizaţie de la Primărie şi tranzitează oraşul riscă amenzi, de astăzi, după finalizarea centurii de ocolire Vâlcele - Apahida şi a amplasării indicatoarelor rutiere. Poliţia Locală şi Poliţia Rutieră organizează de astăzi filtre.

Maşinile de mare tonaj nu vor mai putea traversa oraşul Cluj-Napoca pe traseul Calea Turzii - Bună Ziua - Constantin Brâncuşi - Nicolae Titulescu - Al Vaida Voevod - Aurel Vlaicu - Traian Vuia, având în vedere finalizarea tuturor lucrărilor de marcare a modificărilor de trafic, precum şi a perioadei de tranziţie, odată cu deschiderea spre circulaţie a variantei de ocolire Vâlcele -Apahida.

Deocamdată însă au fost prinşi doar doi şoferi, deşi clujenii care locuiesc în zonă reclamă că, zilnic, zeci de şoferi circulă cu camioanele de mare tonaj pe Bună Ziua. Cei doi şoferi au fost amendaţi cu 804 lei şi cu câte 6 puncte de penalizare. Potrivit municipalităţii, verificările vor avea loc zilnic în toate zonele din Cluj-Napoca. De la începutul lunii şi până astăzi Primăria a eliberat 278 de autorizaţii de liberă pentru intrarea autovehiculelor de mare tonaj în oraş.

Comenteaza