Americanii îi învaţă pe antreprenorii clujeni cum să-şi dezvolte afacerea în SUA

Americanii îi învaţă pe antreprenorii clujeni cum să-şi dezvolte afacerea în SUA
Camera de comerț Româno-Americană îi învaţă pe antreprenori cum să-şi dezvolte afacerea în SUA, într-o conferinţă care are loc la Cluj.

Aceasta este a doua ediție a evenimentului anualcare are loc în trei oraşe din România - București, Cluj-Napoca  și Timișoara, între 5 şi 9 noiembrie.  Evenimentul este destinat start-up-urilor românesti, afacerilor și antreprenorilor din sectorul IT, pregătiti să se extindă pe piața americană și consistă din prezentări de jumatate de zi, unde se așteaptă o audiență de peste 50 de participanti la fiecare locație. La Cluj, evenimentul are loc la Inspire Business Center şi reunește antreprenori, demnitari guvernamentali, precum și oameni de afaceri români și americani cu o vastă experiență și cunoaștere în domeniile lor.

GO USA! Roadshow 2012 se va concentra asupra unor subiecte precum creșterea de capital, opțiuni legate de viză și strategii, taxe, formule de business, antreprenoriat IT, proprietatea intelectuală și contracte. De asemenea, oameni de afaceri români își vor prezenta "poveștile de succes" despre cum au reusit în mod eficient să dezvolte o afacere în Statele Unite.

Comenteaza