News alert Anchetă la Cluj, descoperire cutremurătoare: fată de 14 ani abuzată sexual de iubitul mamei sale

Anchetă la Cluj, descoperire cutremurătoare: fată de 14 ani abuzată sexual de iubitul mamei sale
| Foto: click.ro

Un lanț de orori a declanșat o investigație în Dej: o fată de 14 ani a fost abuzată sexual de mai multe ori, iar suspect este chiar iubitul mamei sale.

Grav este că bărbatul și-a chemat și un amic și împreună au batjocorit-o pe copila lăsată fără ajutor, anunţă stirileprotv.

Mama fetei locuia cu iubitul și fiica sa, iar bărbatul nu a dat niciodată de bănuit că ar avea comportamente deviante. Cert este că în repetate rânduri a obligat-o pe adolescentă să întrețină relații sexuale cu el în locuința familiei.

De fiecare dată aștepta momentul în care mama copilei nu era acasă. Însă individul a pus la cale un plan și mai cumplit și a silit--o pe față să întrețină relații sexuale și cu un amic de-al său - un tânăr în vârstă de 20 de ani. Pentru că nu a mai suportat chinurile, copila i-a povestit totul mamei sale, care a mers imediat la poliție.

Vorbele sale au fost confirmate și de anchetatori care, pe baza probelor, au decis să îi rețină pe cei doi pentru 24 de ore. Suspecții vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Comenteaza