Anchetă la o şcoală din Cluj. Un profesor este acuzat că ar fi agresat un elev

Anchetă la o şcoală din Cluj. Un profesor este acuzat că ar fi agresat un elev
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj a dispus începerea unei anchete interne la o şcoală dintr-o localitate clujeană, în urma unui incident petrecut zilele trecute.

Mai precis, un elev de clasa a VIII-a din Viişoara susţine că ar fi fost agresat de profesorul de sport în pauza dintre ore. Potrivit publicaţiei turdanews.ro, băiatul a afirmat că l-ar fi atins din greșeală pe profesorul respectiv în timp ce ieşea în curte. Deranjat de situaţie, acesta şi-a pierdut cumpătul şi l-a lovit cu capul în frunte.

"S-a întâmplat în pauza de la ora 13.00. Am dat să ies din clasă în curtea şcolii, când l-am lovit din greşeală cu uşa pe profesorul de sport. M-a prins tare cu mâinile şi m-a lovit puternic cu capul în frunte", a afirmat elevul.

Părinții copilului au depus plângere la postul local de Poliție, iar şeful acestuia a anunţat ulterior Inspectoratul Şcolar Judeţean de producerea evenimentului, care a dispus începerea unei anchete interne.

Contactat de ZIUA de CLUJ, şeful ISJ, Valentin Cuibus, a precizat că cercetările sunt în desfăşurare, iar rezultatele anchetei ar urma să fie stabilite în decurs de o săptămână.

Comenteaza