Anchetă la Poliția de Frontieră Cluj-Napoca, după ce un infractor s-a făcut nevăzut în aeroport, chiar de sub nasul poliţiştilor

Anchetă la Poliția de Frontieră Cluj-Napoca, după ce un infractor s-a făcut nevăzut  în aeroport, chiar de sub nasul poliţiştilor

S-a deschis anchetă la Poliția de Frontieră Cluj-Napoca, după ce agenții s-au făcut de râs și, l-au pierdut pe un român, condamnat pentru mai multe infracțiuni. Acesta a fost trimis de către autoritățile britanice în țară.

Infractorul român fusese trimis în ţară cu o aeronavă din Anglia. După aterizare profitând, de neatenția unui polițist român individul s-a făcut nevăzut, în mulțime a luat, un taxi și uite aşa i-a făcut de ruşine pe poliţiştii clujeni.

Aeronava în care era infractorul a decolat din Lutton, Marea Britanie, şi a aterizat marți seara, la ora 19:45, pe aeroportul din Cluj-Napoca. Individul fusese trimis în țară chiar de autoritățile engleze pentru că nu avea acte de ședere în Regatul Unit, dar și pentru infracțiuni în state ale Uniunii Europene.

Bărbatul nu era încătuşat. La debarcare a fost așteptat de politiștii noștri de frontieră, mai puțin vigilenți decât cei englezi. Acesta a fost și momentul în care bărbatul a reușit să scape. În timp ce polițistul de frontieră efectua formalitățile de control, individul s-a amestecat în mulțime, a ieșit frumos cu mâinile în buzunare şi relaxat din Aeroportul Cluj. S-a urcat într-un taxi și s-a evaporat.

Superiorii polițistului de frontieră au deschis acum o anchetă, pentru a vedea cum a fost posibil ca individul să scape chiar de sub nasul agentului, pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, au transmis stirileprotv.ro. 

Comenteaza