Andreea Marin Bănică le învaţă pe mamele din Cluj să împace familia şi profesia

Andreea Marin Bănică le învaţă pe mamele din Cluj să împace familia şi profesia
Vedeta Andreea Marin Bănică vine la Cluj, unde susţine un atelier organizat de fundaţiile Preţuieşte Viaţa şi Estuar.
Atelierul „Sunt mamă: cum împac viaţa profesională cu viaţa familială şi cu dorinţele proprii?” are loc în 21 februarie, în Sala Mare a Primăriei Cluj-Napoca. Un atelier identic are loc şi în Zalău, trei zile mai devreme, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Invitatul special al atelierului este consilierul premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass, care este lector universitar la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale de la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Atelierul este gratuit.

“Dezbaterea de pe data de 18 februarie din Zalău şi de pe 21 februarie din Cluj oferă oportunitatea de a discuta pe marginea unor teme importante în cadrul unei dezbateri gratuite cu circa 200-300 de mame, alături de experţi în drepturile femeilor, sănătate, legislaţie, formare profesională, antreprenoriat, comunicare sau cu femei care au fost în situaţia lor dificilă, au reuşit să o depăşească şi au cunoscut ulterior succesul”, arată organizatorii.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza