Andreea Marin, moderatoare la Cluj

Andreea Marin, moderatoare la Cluj
Zâna Surprizelor, Andreea Marin Bănică, va participa în 21 februarie la workshop-ul “Sunt mamă: Cum împac viaţa profesională cu viaţa familială şi cu dorinţele proprii?”, alături de Andreea Paul Vass, cadru didactic la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, Academia de Studii Economice Bucureşti şi consilier pe probleme economice al premierului Emil Boc.
Evenimentul va avea loc în Sala Mare a primăriei clujene, de la ora 18:00. O prezentare similară se va desfăşura la Zalău în 18 februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentele fac parte din proiectul “MOM UP - Reţea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate în situaţii dificile de viaţă” . Workshop-ul este gratuit, iar înscrierile se fac de preferinţă înainte de 17 februarie, la telefon 0364/101.097 sau email: estuar.cluj@estuar.org. Persoana de contact este Evelin Kulcsar.


 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza