News alert Andrei Gheorghe a murit. Jurnalistul avea 56 de ani

Andrei Gheorghe a murit. Jurnalistul avea 56 de ani
| Foto: București FM

Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani, au confirmat IPJ Ilfov şi surse medicale. Jurnalistul a fost găsit decedat acasă.

Stopul cardio-respirator a fost cauza morţii jurnalistului Andrei Gheorghe, decesul producându-se cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale, au spus marţi pentru MEDIAFAX surse medicale.

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. S-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

Anterior, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu a precizat că apelul la 112 a fost primit la 22.15: "Cauzele morţii nu sunt momentan stabilite. Se aşteaptă sosirea medicului legist", a spus Romanescu.

Identitatea a fost confirmată pentru MEDIAFAX şi din surse medicale.

Andrei Gheorghe s-a născut în 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

A fost prezentator de emisiuni radio şi televiziune, dar a realizat şi filme documentare.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti, secţia rusă-engleză.

În anii '90, a fost reporter la Radio Constanţa.

De asemenea, în perioada 1996-2002 a fost la Pro FM Bucureşti ("Midnight Killer" "13-14"), şi a prezentat "Lanţul Slăbiciunilor" la la Pro TV.

În perioada 2002 şi 2003 a realizat, la Antena 1, emisiunea „Gheorghe”, apoi „13-14 cu Andrei” iniţial la Radio 21 şi apoi în 2005-2006 la Radio Total.

Andrei Gheorghe avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras şi a colaborat cu trupa Paraziţii pentru albumul „Irefutabil”.

Pe lângă realizarea de emisiuni radio şi TV, Andrei Gheorghe a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier de marketing la Antena 1.

Comenteaza