Andrei Marga: Regele a dat un exemplu de discurs pentru un conducător de ţară

Andrei Marga: Regele a dat un exemplu de discurs pentru un conducător de ţară
Rectorul UBB, Andrei Marga, a fost prezent la evenimentele dedicate aniversării regelui Mihai I şi a declarat despre discursul suveranului că este un exemplu de discurs pentru un conducător de ţară.

Rectorul UBB, Andrei Marga, a confirmat că a venit la Bucureşti special pentru evenimentele dedicate vizitei regelui Mihai I. Marga a participat la discursul din Parlament al Majestăţii sale, iar astăzi după amiază va merge alături de acesta la un concert de operă.

"A fost un discurs istoric. Regele a fost inteligent, profund şi concis, dând un exemplu de discurs pentru un conducator de ţară. S-a aplecat asupra problemelor oamenilor săraci, a pensionarilor, fiind inteligibil pentru toţi românii. Parlamentarii l-au primit aşa cum trebuia şi s-a văzut că şi printre reprezentanţii puterii sunt mulţi monarhişti. Faptul că a fost aplaudat cu putere în trei rânduri este un barometru al popularităţii regelui. Din punct de vedere fizic Regele Mihai a arătat că încă este într-o formă de invidiat", a declarat Andrei Marga.

Comenteaza