Angajat al Primăriei Dej, snopit în bătaie de Crăciun. Autorii: fiii unor persoane influente din localitate VIDEO

Angajat al Primăriei Dej, snopit în bătaie de Crăciun. Autorii: fiii unor persoane influente din localitate VIDEO
Un fost fotbalist, angajat al Primăriei Dej, a trecut printr-o experienţă traumatizantă în noaptea celei de-a treia zile de Crăciun. A fost snopit în bătaie, în plină stradă, de fiii a două persoane influente din localitate.

În mod concret, Călin Ionac, fost fotbalist al echipelor Unirea Dej şi CFR Dej, actual angajat al Primăriei Dej, responsabil de funcţionarea patinoarului artificial din Dej, a fost asaltat de fiul unui om de afaceri şi de fiul fostului comandant al Poliţiei Municipiului Gherla în faţa localului Casa de Piatră, scrie dejeanul.ro.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 27 spre 28 decembrie, în jurul orei 03:00, după ce acesta a mers la patinoar pentru a se asigura că stratul de gheaţă este suficient de gros pentru inaugurarea lui.

La întoarcerea spre casă maşina nu i-a pornit, astfel că s-a deplasat până la Primărie pentru a-i ruga pe cei de la Poliţia Locală să-l ducă până acasă, dar din cauza frigului nici autovehiculul lor nu pornea, fiind nevoit să meargă pe jos.

Ajuns în faţa localului cu pricina, s-a întâlnit cu Ciprian Pura, care, pe fondul consumului de alcool, l-a împins fără motiv. În momentul în care Ionac i-a cerut explicaţii acesta a început să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele, până când bărbatul a căzut la pământ. În ajutorul lui Pura a venit fiul fostului comandant din Gherla, Marius Souca, care a continuat asaltul.

Într-un final, Ioac a scăpat şi s-a dus spre casă, pe jos, după care a mers la Clinica Maxilo Facială din Cluj-Napoca, de unde a fost trimis la Unitatea de Primire Urgenţe. Medicii au constatat că Ionac a suferit o dublă fractură de mandibulă, fiind nevoiţ să îi instaleze două plăcuţe metalice şi opt şuruburi pentru reconstrucţia mandibulei. Pentru refacere, s-a stabilit că este nevoie de 60-65 de zile de spitalizare.

În urma incidentului, Ionac a depus plângere la Poliţie şi şi-a angajat un avocat.

Comenteaza