Update Angajata unei primării din Cluj, atacată de un bărbat cu probleme psihice

Angajata  unei primării din Cluj, atacată de un bărbat cu probleme psihice

Un bărbat de 53 de ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a lovit cu un cutter, în zona pieptului, o femeie de 47 de ani, în comuna Borşa, Judeţul Cluj.

Update: "Bărbatul de 53 de ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj, reţinut de poliţişti după ce a agresat cu un cutter o femeie, asistent social în cadrul unei primării, a fost prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Gherla. În baza probatoriului administrat în cauză, magistraţii au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", transmite IPJ Cluj.

_______________________________________

La data de 27 noiembrie 2019, în jurul orei 08.45, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost solicitaţi să intervină la Primăria comunei Borşa, judeţul Cluj, unde o femeie, angajată a Primăriei comunei Borşa, ar fi fost atacată de un bărbat care i-ar fi provocat o rană în zona pieptului, după ce a lovit-o cu un obiect tăietor, respectiv un cutter.

În urma deplasării poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Comunală Borşa la nfaţa locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind identificat în faţa clădirii Postului de Poliţie, unde, acesta, după comiterea faptei, a sunat la 112 şi a aşteptat sosirea poliţiştilor.

Victima bărbatului, o femeie de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, asistent social în cadrul Primăriei comunei Borşa, a fost transportată la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, unde, în urma examinării s-a constatat că rana suferită necesită 8 – 9 zile de îngrijiri medicale, rana suferită nepunându-i acesteia viaţa în pericol. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, cel în cauză să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Gherla cu propunere de arestare preventivă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza