Angajați ai unei carmangerii din Cluj, depistați cu COVID-19

Angajați ai unei carmangerii din Cluj, depistați cu COVID-19

Toți angajații unei carmangerii din Campia Turzii vor fi testați pentru Covid-19 după ce câteva persoane au fost confirmate pozitiv.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Din informații neoficiale, ar fi vorba despre o persoană care lucrează pe linia de tranșare și de doi șoferi. Edilul orașului, Dorin Lojigan, a confirmă parțial informația și spune că doi angajați sunt pozitivi, iar pentru cel de-al treilea se așteaptă rezultatul testului, scrie RefleqtMedia.

„Din câte știu ar fi vorba despre 2 angajați, la al treilea nu i-a ieșit încă testul. Se întâmplă exact ceea ce am prevăzut în urmă cu două luni. Oamenii nu mai respectă măsurile, iar cazurile pozitive apar. Îmi reiterez, așadar, apelul față de cetățeni să respecte măsurile de distanțare fizică, să poarte măști în spațiile publice închise și să se spele cât mai des pe mâini”, a declarat primarul Dorin Lojigan.

Administratorul carmangeriei a venit cu precizări și a spus că toți angajații vor fi testați.

“Niciunul dintre șoferii noștri nu este pozitiv. Sunt, într-adevăr, două angajate, una fiind din focarul de la Luna, iar cealaltă fiind infectată din altă sursă. De asemenea, una dintre angajate este izolată în spital, urmând să primească rezultatul testului. Am făcut dezinfecție completă a carmangeriei și toți angajații vor fi testați pentru Covid-19”, a spus acesta.

Potrivit sursei citate, niciun angajat de pe linia de tranșare nu este infectat, deci pericolul pentru clienți este inexistent.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza