Angajați și persoane din conducerea Salinei Turda au furat banii donați de turiști

Angajați și persoane din conducerea Salinei Turda au furat banii donați de turiști
| Foto: Ziua de Cluj

Sute de lei donați de turiști la Altarul de Sare de la Salina Turda au fost furați de angajați și de oameni din conducere și cheltuiți pe pizza, bere sau țigări.

Mai mulți angajați ai Salinei Turda furau banii din donațiile turiștilor și îi foloseau în scopuri persoanle. Mai întâi puneau chiar ei câteva banconte în fața Altarului de Sare pentru ca mai apoi turiștii să contribuie la rândul lor. De puține ori banii ajungeau la casieria Salinei, fiind folosiți de angajați și de oameni din conducere pentru a-și cumpăra pizza, bere sau țigări.

“Se cumpăra pizza și bere. Uneori mai prindea și câte un îngrijitor câte 10 lei pentru un pachet de țigări. Noua directoare, Monica Codreanu a încercat să limiteze fenomentul donațiilor, s-au sigilat ușile cu niște bandă adezivă transparentă. A venit un ghid a scos sigiliile și a băgat chiar el bani pentru momeală. Situațiile erau așa de ridicole încât au băgat bani și la vitrinele cu unelte.

Aș vrea să vină o nouă administrație locală și să se facă un inventar și o verificare pe bune la Salina Turda. Ați intra în șoc să știți cât s-a furat și cât de prost s-a gestionat Salina. De la barcile vândute pe bani de nimic la șezlongurile și umbrele ce au ajuns în grădinile lor”, a spus un angajat al Salinei pentru infoaries.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza