Angajaţii unui magazin, terorizaţi de nişte cumpărători recalcitranţi. Poliţiştii au fost şi ei la un pas să ia bătaie

Angajaţii unui magazin, terorizaţi de nişte cumpărători recalcitranţi. Poliţiştii au fost şi ei la un pas să ia bătaie
Mai mulţi scandalagii au fost reţinuţi duminică dimineaţa după ce au ameninţat personalul unui agent economic, dar şi pe poliţiştii veniţi să aplaneze conflictul.

Poliţiştii clujeni au intervenit duminică, în jurul orei 04:52, pentru aplanarea unui conflict spontan survenit pe fondul consumului de băuturi alcoolice în zona Piaţei Gării. Nemulţumiţi de calitatea produselor achiziţionate, mai multe persoane au început să ameninţe personalul unui magazin, iar ulterior, pe agenţii pe poliţie veniţi la faţa locului.

"La faţa locului s-a costatat că în faţa unui magazin se aflau mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au ameninţat personalul agentului economic. Aceştia ar fi fost nemulţumiţi de produsele care le-au fost vândute şi au devenit recalcitranţi.

Întrucât în urma intervenţiei echipajului de poliţie persoanele prezente au continuat să aibă acelaşi comportament agresiv şi faţă de poliţişti, refuzând şi să se legitimeze, doi bărbaţi dintre cei găsiţi la faţa locului au fost imobilizaţi pentru a fi conduşi la sediul Secţiei 2 Poliţie. Pentru a împiedica demersurile poliţiştilor, alţi cinci bărbaţi au intervenit", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

În acest context, a fost solicitată intervenţia altor echipaje de poliţie şi a jandarmilor, persoanele recalcitrante fiind toate conduse la sediul poliţiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj" şi „tulburarea liniştii şi ordinii publice", fapte prevăzute de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza