Aniversare de pomină: turmentat şi supărat, un petrecăreţ l-a tras pe colegul lui din maşina firmei

Aniversare de pomină: turmentat şi supărat, un petrecăreţ l-a tras pe colegul lui din maşina firmei
Incidentul s-a petrecut la Gherla, după un chef de „onomastică”, între doi colegi de la o firmă de instalaţii, unul dintre ei căzând şi lovindu-se grav la umăr.

Liviu, un instalator în vârstă de 54 de ani şi colegul său Marius, zis „Csabi", cu aproximativ 20 de ani mai tânăr decât el, aflaţi la cheful de onomastică al unui şef de-al lor de la o firmă de instalaţii din Gherla, au băut puţin mai multă pălincă decât era normal.

Apoi, la spartul târgului, şoferul instituţiei i-a îmbarcat pe amândoi în maşina firmei, ca să-i ducă, pe rând, acasă.

„Eram trei pe bancheta din spate. Eu am fost pus la mijloc, iar <Csabi> la margine. Pentru că era supărat pe mine, înainte de a porni maşina m-a tras de mână cu putere, aşa că am căzut pur şi simplu în cap, dislocându-mi umărul. Toată seara, după ce se îmbătase, din motive pe care nu mi le mai amintesc, a aruncat cu bere peste mine", povesteşte supărat bărbatul în incinta IML Cluj, unde a sosit împreună cu soţia pentru a-i fi eliberat un certificat medico-legal.

Arată mai departe că ambulanţa, chemată de urgenţă, l-a transportat la Spitalul Municipal Gherla şi apoi la Unitatea pentru Primirea Urgenţelor din Cluj-Napoca. După ce i-au acordat primul ajutor, medicii l-au trimis la Clinica de Ortopedie, unde i-au pus umărul la loc, reţinându-l în spital pentru câteva zile.

Proaspăt externat, dl. Liviu este indigant pe colegul său care nici măcar nu l-a vizitat ca să-şi ceară scuze sau să vadă care-i starea sănătăţii sale. Soţia lui declară, la rândul ei, cu tristeţe în glas: "Am înţeles că au băut cu toţii o ţuică în plus - dar să-l tragă aşa tare din maşină şi să-l mutileze, acest lucru e de neconceput!"

Medicii legişti i-au eliberat bărbatului un certificat în care-i recomandă între 25 şi 30 de zile de îngrijiri medicale. "Azi e prea târziu, dar luni îl dau precis la poliţie pe colegul meu, şi-l pun să plătească pentru tot răul şi suferinţa pe care mi le-a produs în acea seară", arată, înainte de plecare, dl. Liviu.

Comenteaza