Video Excavator vs. biciclist pe şantierul 21 Decembrie. A încasat o cupă de excavator în timp ce livra mâncare

Excavator vs. biciclist pe şantierul 21 Decembrie. A încasat o cupă de excavator în timp ce livra mâncare
| Foto: captura TikTok

Un videoclip cu un tânăr care livra mâncare cu bicicleta în Cluj-Napoca şi pedala de zor în zona şantierului de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 a ajuns pe TikTok. 

Un şofer care şi-a dotat maşina cu o cameră de filmat la bord a surprins un accident de muncă în direct, în centrul oraşului Cluj-Napoca. Un bărbat, care se afla în timpul serviciului şi livra mâncare la domiciliul clienţilor, se deplasa pe bicicletă în spaţiul semnalizat şi delimitat al şantierului de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Până aici toate bune. Însă omul se pare că şi-a imaginat că şantierul a încremenit şi nu s-a aşteptat ca muncitorii contractaţi de administraţia clujeană să şi presteze ceva servicii în miezul zilei. Aşa că pe nepusă masă a încasat în plin o cupă de excavator. Drept dovadă, că nici şoferul excavatorului nu se aştepta să joace popice cu bicicliştii pe banda semnalizată. 

Poate că biciclistul doar i-a deschis calea unui troleibus, aşa cum ne atrage atenţia un cititor al ZIUA de CLUJ. Din imagine se poate observa faptul că, în cazul în care ar mai fi aşteptat câteva secunde, omul care manevra excavatorul, ar fi putut lovi în plin nu faţa biciclistului, ci parbrizul troleibusului cu tot cu şoferul CTP. Însă poate atunci am fi văzut imaginile de la IPJ, nu de pe TikTok. 

Dacă omul a circulat pe banda şantierului înseamnă că şi-a cam căutat lovitura şi s-ar putea trezi cât de repede şi cu vreo amendă. Dar până la urmă a cui e banda cu pricina şi până unde? Din fericire, tânărul trântit la pământ s-a ridicat singur pe picioare, şi şi-a adunat de pe jos cutia cu marfa pe care o avea de livrat şi bicicleta, deşi nu pare chiar floare la ureche ditamai cuva pe care a încasat-o în plin. 

Oricum, modul de organizare al acestui şantier pare a fi extrem de deficitar. În timpul furtunii de acum o săptămână un şofer a intrat pe jumătate cu maşina într-un crater săpat de muncitorii de pe şantierul de pe Bulevardul 21 Decembrie. Alţi şoferi se plâng de faptul că lucrările din faţa Prefecturii avansează prea lent şi că nu le mai rezistă suspensile câteva luni, până la finalizarea drumului. 

Comenteaza