Foto Apariție neașteptată în traficul clujean. Zece boboci de rață se plimbau printre mașini / Protecția animalelor a intervenit

În traficul din Cluj-Napoca și-au făcut apariția zece boboci de rață care erau acompaniați de mama lor. Un participant din trafic a chemat Protecția Animalelor.

Evenimentul s-a petrecut ieri dimineață, 16 mai, când mai mulți boboci de rață au fost zăriți pe șoselele din orașul de pe Someș. Aceștia erau speriați și dezorientați.

„O apariție neașteptată în cursul dimineții prin traficul aglomerat din municipiul Cluj-Napoca. Zece boboci de rață, conduși de mama lor, au fost remarcați de către un cetățean, pe strada Clinicilor, în timp ce se deplasau nestingheriți printre vehicule. Văzând pericolul la care sunt expuși, bărbatul a apelat de îndată la polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Din fericire, polițiștii au reținut boboci de rață, împreună cu mama lor, pentru aproximativ 45 de minute, timp în care au fost evaluați și transportați într-un mediu sigur și protejat, departe de trafic.

Comenteaza