Apartamentul unor români din Londra, percheziţionat în investigaţia privind atentatul

Apartamentul unor români din Londra, percheziţionat în investigaţia privind atentatul
Potrivit unui martor citat de cotidianul The Guardian, poliţia britanică a efectuat, în cadrul anchetei privind atacurile teroriste, percheziţii în apartamentul în care locuiau doi cetăţeni români şi un somalez.

Potrivit unui martor citat de cotidianul The Guardian, autorităţile britanice au percheziţionat un apartament situat în zona Barking, în cartierul East Ham din Londra, însă nu se ştie dacă românii sunt consideraţi suspecţi sau dacă au fost reţinuţi.

Poliţia britanică a anunţat reţinerea a 12 indivizi în investigaţia privind atentatul, însă naţionalităţile suspecţilor nu au fost dezvăluite.

"Agenţi ai Direcţiei antiteroriste a Poliţiei metropolitane au descins duminică în cartierul Barking, în estul Londrei, reţinând 12 persoane în ancheta privind incidentele produse aseară în zonele London Bridge şi Borough Market. Percheziţiile în cartierul Barking continuă", a comunicat Scotland Yard.

Şapte persoane au fost ucise şi 48 au fost rănite în atacurile comise sâmbătă seară în centrul Londrei, în afară de cei trei presupuşi autori împuşcaţi mortal de agenţii serviciilor de securitate. Unii dintre răniţi sunt în stare critică.

 

Comenteaza